Viktigt med skovård och bra byggarbetare

Tog en promenad i stan igår eftermiddag, jag kände att det behövdes efter en lång dag på kontoret. Det var rätt behagligt ute, solen sken och man nästan hörde hur snön smälte bort i den härliga marsdagen. På min vandring i stan träffade jag på ett gäng killar och tjejer med bygghjälmar på. På hjälmarna stod det Fokus: AMA, Utbildning, Kurs, antar att de var studenter från en byggutbildning som gick afterwork/school. Att se dessa byggstudenter fick mig att börja tänka på hur viktigt det är med byggarbetare, för utan dessa hade vi haft ännu mindre bostäder och fritidsgårdar att bo och hänga i. Det fick mig också att börja undra ifall Sverige har för få byggarbetare, jag menar vi har blivit rätt många i detta avlånga land på senaste tiden, och då behövs det ju bostäder, skolor, idrottssalar och massa annat för att alla ska kunna leva.

Något annat som jag kom och tänka på medan jag gjorde min vandring runt stan var att skovård är viktigt. När jag skriver skovård tänker säkert många impregnering av mockasiner eller andra skor som affärsmänniskor ofta går runt i. När jag skriver skovård menar jag vardagliga skor, sådana som man har på sig till gymmet, kompisen eller mataffären, som man går runt med nästan varje dag, året om, och hur viktigt det är att ta hand om dessa. Jag tror jag har ägt tre par olika skor på 14 år, har vårdat skorna såpass mycket att jag aldrig behövt byta, det är värde för pengarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *