Viktigt att isolera krypgrund där det ska ställas ut

Om man ska ställa ut på en stor mässa, är det viktigt att de som anordnar mässan har bra koll på ett antal saker.

Det första är väl kanske självklart, hur många som har anmält sig att ställa ut. Utan denna informationen kan inte anordnare allokera plats till utställare. Anordnare måste också vara noga med hur många det är som anmäler sig för att ställa ut, för många utställare och varje broschyrställ eller mässbord slår i varandra.

Anordnare måste ha koll så att lokalen mässan ska vara i passar för mässans ändamål, är ledig och är fläckfri. Just fläckfri innebär inte bara smutsfritt, det innebär också fuktfritt. En byggnad med isolerad krypgrund är att föredra, då varmare luft bär på mer fukt. Då mässor samlar en hel del människor, som i sin tur får temperaturen på luften i mässhallen att stiga, behövs en isolerad krypgrund redan innan mässan börjar.

Det tredje och sista (som jag tar upp i denna text) som anordnare behöver tänka på är hur många besökare mässan kan ha, då utställarna med sina broschyrställ, mässmontrar och mässbord kommer ta upp en hel del plats, kan det bli trångt ifall för många besökare släpps in. Anordnare måste således se till att det alltid finns ett konstant flöde med besökare, för att förhindra olyckor.

Detta var bara tre av de saker anordnare måste tänka på vid och under utställningar på mässor, hoppas ni har lärt er något.