Att leva med en ostämd orkester

Vad händer när alla ens barn helt plötsligt skall börja spela instrument samtidigt? Dessutom olika instrument. Inte nog med att man konstant nu lever i nån sorts ostämd orkester här hemma det innebär också att en väldans massa notböcker skall införskaffas så att dom förhoppningsvis också kan lära sig någonting under den här orkesterresan. Jag har alltid varit för att uppmuntra barnens olika hobbys så ska man ge sig in i någonting tycker jag att man får ta och göra det ordentligt.

Notlagret har notböcker för allt och alla

Jag blev faktiskt tipsad om en vän att spana in https://www.notlagret.se/ och jag blev faktiskt riktigt imponerad. I deras utbud finns verkligen notböcker och sångböcker för allt och alla, i alla möjliga sorters genrer. Det bästa är att det finns notböcker för de som inte kan någonting (mina barn) och de som är professionella musiker. Efter lite överläggande här hemma så bestämde de alla sig för varsin notbok att klicka hem. Hett tips till er musiker och blivande musiker där ute att spana in Notlagret!

Damma av gitarren och bli en del av oljudet?

Nu återstår det bara att införskaffa öronproppar till resterande medlemmar i familjen och införa speltider här hemma. Jag har ju även signat upp dom på varsin nybörjarkurs i deras favoritinstrument så jag hoppas på att den ostämda orkestern snart låter som en helt okej orkester istället. Instrument är ju faktiskt väldigt trevligt och roligt att kunna spela och jag minns själv alla hundratals timmar jag spenderade tillsammans med gitarren när jag själv var yngre. Kanske är det dags för även mig att damma av den gamla guran och börja spela lite igen. Jag menar, står man inte ut av att lyssna på oljudet här hemma så kanske det fungerar bättre att bli en del av det.