Inte frysa om huvudet, inte!

Det börjar bli kyligt och när jaktsäsongen drar igång så är det viktigt att se till att man inte fryser om öronen. Hos P4H kan du hitta det allra mesta du behöver inför jaktsäsongen och givetvis därmed jaktmössor. Jaktmössor från P4H är typ det enda jag behöver till hösten och jag ska berätta mer om hur deras sortiment verkligen passar alla.

Dels så finns det mössor för alla smaker och passformer. Man kan dessutom köpa mössa och buff till ett paketpris om man skulle vilja det. Över lag så är P4H som sagt experter på det mesta när det gäller kläder att vistas utomhus i och så gäller även deras jaktmössor. Dem är anpassade efter att du ska ha på dig mössan länge i skogen under passet, givetvis hålla värmen men även ser till att den andas och framför allt så finns det många med riktigt bra design. Dem är helt enkelt riktigt snygga och inte en mössa som min morfar hade haft på sig när han var ute och jagade på sin tid. Som tur är har tiderna förändrats och P4H erbjuder idag ett brett sortiment av jaktmössor men även jaktkepsar och accessoarer.

Mest populära

Ja, jaktmössor från P4H säljer som smör och den mest populära just nu är den som man kan köpa i ett paketpris tillsammans med en buff. Det går att välja flertalet olika färger och det är väldigt bra att man dessutom kan använda buffen som pannband eller mössa om det skulle bli så där riktigt kallt. Mer detaljerat så är P4H bra på att se dem små detaljerna som gör plaggen unika. Mössor är dem riktigt bra på med andra ord och loggan som är tryckt mitt på mössan kommer garanterat göra så att omgivningen hittar till P4H.