Isolera vägg med lösull visade sig vara ett smart drag

Jag bor i ett ganska stort hus på landet. Jag har valt att isolera väggarna i mitt hus med lösull. Jag hade förmånen att kunna välja detta eftersom jag var med redan från byggstart när jag byggde mitt hus. Att isolera vägg med lösull har visats sig vara väldigt effektivt. Mina kostnader för att värma upp huset är förhållandevis låga om man jämför med hus i samma storlek. Med tanke på att priset på elen bara ökar så är det bra att ha investerat i detta. En annan fördel med att isolera med lösull är att det är väldigt smidigt, man sprutar ju in lösullen direkt i väggarna från lastbilen, så det blir ju inger spill. Det blir dessutom lätt att städa upp efteråt. Att isolera med lösull har man ju gjort ganska länge på vindar, det är smidigt att ha möjlighet att isolera både väggar och tak samtidigt. Det blir både tidseffektivt och kostnadseffektivt att göra det samtidigt.

Varma golv med hjälp av lösull

Nu kan man ju i och för sig även tilläggs isolera med lösull också. På äldre hus kan man isolera kalla och dragiga golv så att man minskar energikostnaden på det sättet. Det som är så bra med att isolera med detta materialet är att det inte blir några skarvar det är väl det som gör att det är en effektiv metod att isolera med. Nu har ju jag valt att lägga in golvvärme i vårt hus, men hade jag haft ett gammalt hus så hade jag valt att tilläggsisolera golven med lösull. Jag stod och tittade när lastbilarna sprutade in lösull på vinden och i väggarna. Det tog inte lång tid och lastbilarna åkte sen utan att lämna ett enda spår efter sig.