Besök hos tryckeri och hudterapeut i Borås

Var häromveckan i Västra Götaland, på besök hos min syster, specifikt var jag i Borås. Anledningen till varför jag var där var för att jag i julas hade fått ett presentkort till en lokal hudterapeut i Borås, så jag tänkte jag skulle använda presentkortet innan jag åker utomlands. Det var också en bra anledning till att träffa min syster och hennes döttrar. Hudterapeuten var riktigt professionell och förstod exakt vad min hud behövde för att kännas och se så fräsch ut som möjligt. Efter hudterapeuten åkte jag och besökte en gammal klasskamrat från visade sig jobba i Borås. Var exakt han jobbade var inte svårt att lista ut, han hade nämligen skrivit ledtråden ”tryckeri borås” i ett SMS, och när man googlade tyckeri borås kom ett resultat upp som även hade en bild på honom. Väl där visade han mig runt, det fanns en rad olika skrivare som gjorde allt från digitalprint till offset och klarlack.

Efter rundturen beslöt vi oss för att gå ut och luncha. Lunchrestaurangen låg några meter bort från tryckeriet, vilket gjorde att vi var några av de första där när klockan slog 12. Eftersom det var fredag serverade restaurangen Schnitzel med bearnaisesås och potatis, utsökt och något man skulle vilja äta oftare.

Det var den veckan det, i nästa inlägg kanske jag skriver om något mer allvarligare.