Den solklart bästa kick off jag varit på

Jag bara måste berätta om en så himla kul aktivitet vi gjorde på vår senaste kick off med kollegorna på jobbet. Vi var nämligen på ett matlagningsevent med kock hos Aveqia och det blev en kväll med så mycket goda smaker, glada skratt och nya bekantskaper. Jag tycker det är så viktigt att man kommer iväg utanför jobbets väggar och gör någonting tillsammans ibland, det gör att man både kommer närmare varandra och får lära känna personerna utan att det skall vara arbetsrelaterat.

Stjärnkockarna bjöd på nya kunskaper om smaker, upplevelser och dofter

Vår otroliga kväll på Aveqia inleddes med att vi fick mingla runt lite med varsin god drink varpå vi blev indelade i små grupper att placera vid olika arbetsstationer i köket. Därefter fick vi klä på oss varsitt förkläde och blev sedan ledda av riktigt grymma kockar genom hela matlagningen. Dessa stjärnkockar bjöd verkligen på nya kunskaper om smaker, upplevelser och dofter som jag kommer bära med mig i framtiden. Dessutom är en sådan här aktivitet helt fantastisk i syftet i att lära känna varandra då det är lätt att ha lättsamma konversationer som skapar en härlig stämning i gruppen.

Samla ihop de du tycker om och ha en riktigt trevlig kväll tillsammans

När vi sedan hade lagat all mat satte vi oss ner för att avnjuta den tillsammans. Man fick dessutom riktigt goda viner till detta, och alkoholfria alternativ till de som önskade detta. Jag måste säga att detta var den solklart bästa kick off vi haft. Detta är ju ett perfekt event för andra typer av tillfällen också, som exempelvis vid konferens eller varför inte en privat grupp. Samla ihop de du tycker om och ha en riktigt trevlig kväll tillsammans, det finns ju få saker som är bättre än en god måltid med härliga vänner och bekantskaper. Matlagningsevent med kock hos Aveqia är verkligen ett hett tips ifrån mig.