Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga till min lillasyster

Det var en fredagskväll när min lillasyster kom hem från en kompis som hon började fråga lite om konstiga saker. Hon frågade dels när jag fick min mens, när jag hade min första pojkvän och om jag i skolan på sexualkunskapen tyckte saker var pinsamt och sådär. Jag svarade ärligt men försökte liksom vara mogen och inte bli fnissig även fast jag inte riktigt förstod vart alla dess frågor kom ifrån. Det ska tilläggas att hon ändå är 13 år gammal men det var fortfarande lite lustigt hur alla dess frågor kom på en och samma gång.

I nästa veva så började hon fnissa som en galning när hon skulle ställa nästa fråga. Hon vek sig av skratt och fick till slut ut ordet penisring. Då började jag faktiskt skratta också för att jag bara inte alls såg det komma. Penisring? Det vet ju knappt jag vad det är. Hon fortsatte berätta då att en penisring hade hittats i skolan eftersom att någon snott denna från sexualkunskapen och folk hade gjort en så stor grej av detta så att man fick gå runt i klasserna och berätta för eleverna vad detta var för något och vad den var till för.

Kondomvaruhuset har penisring!

Kondomvaruhuset visade sig sälja penisringar och jag och min lillasyster gick nyfiket in för att se vad det var för något. Så den fredagskvällen lärde vi oss både något nytt och vi kunde liksom inte riktigt sluta fnissa åt situationen. Jag kan med andra ord inte alls ta den penisringen som vi såg alls seriöst och jag hoppas innerligen att inte min lillasyster kommer med fler frågor som dessa för då vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen om jag ska vara ärlig. Dagens ungdom helt enkelt.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.